Houten jaloezieën

De collectie houten jaloezieën met prachtige houtsoorten en nieuwe kleuren is ontzettend stijlvol. Er zijn verschillende soorten hout en tegenwoordig is er zelfs een alternatief dat eruit ziet en voelt als hout, dit is dan vooral geschikt in vochtige ruimtes waar een normale houten jaloezie niet geschikt is. Naast het natuurlijke wat een houten jaloezie in uw interieur brengt, is het ook heel sfeervol. Er zijn veel verschillende mogelijkheden met een houten jaloezie. U kunt 2 verschillende soorten in 1 jaloezie plaatsen, denkt u aan wit in combinatie met houtkleur. U drukt zo uw stempel op een jaloezie. De combinatie met ladderband is ook mogelijk, dit hebben wij in vele verschillende kleuren en dessins.

 

Jasno Blinds

Blinds of houten jaloezieën laten u eenvoudig spelen met zonlicht en schaduw. Met Jasno blinds creëert u een unieke sfeer in iedere ruimte van uw huis. Kies uit diverse lamelbreedten en een scala aan warme en frisse kleuren, dezelfde als bij de Jasno shutters. U kunt de houten jaloezieën en shutters van Jasno dus gerust met elkaar combineren, helemaal in uw eigen stijl. De allure van Jasno houten jaloezieën herkent u in de vele doordachte details. Zoals de koordjes die voor en achter de lamellen langs lopen in plaats van door de lamellen heen, de standaard meegelakte zijkanten of de trapeziumvormige onderlat. Kleine dingen, die een wereld van verschil maken!
 
Voor meer informatie over de verschillende opties en standaard voordelen van de Blinds, zoals de badkamergeschiktheid van de blinds, kwartier gezaagde lamellen en de zandstraal afwerking, verwijs ik u door naar de website van Jasno of kom eens langs in de winkel voor een uitgebreid advies!
 

Voorbeelden