PVC vloeren

De prints op onze PVC stroken geven uw vloer een uniek karakter. Door de veelheid aan verschillende stroken en afwisseling in het leggen ontstaat zo een volstrekt natuurlijk ogend geheel. PVC vloeren combineren de natuurlijke uitstraling van hout (of steen) met de meer praktische en comfortverhogende eigenschappen van kunststof vloeren. PVC vloeren kunnen wel tegen een stootje.

Soorten PVC vloeren

Stick PVC vloeren
Dat wil zeggen PVC vloeren geheel verlijmd gelegd. De PVC stroken worden verlijmd op een absoluut vlakke ondergrond en kunnen strak tegen de muur gelegd worden omdat ze vormvast zijn. Voordelen zijn de natuurlijke uitstraling, hoog loopcomfort, geluidisolerend en zeer geschikt voor vloerverwarming.

Click PVC vloeren

Het PVC click systeem bestaat uit stroken die gemaakt zijn van kwalitatief hoogwaardig PVC. Door de naadloze clickverbinding sluit alles perfect op elkaar aan en is het resultaat een geweldig mooie en sterke vloer, die makkelijk in onderhoud is.

Loose lay PVC vloeren
Loose lay betekent 'los leggen', er komt dus geen lijm of kliksysteem aan te pas. Het is eenvoudig te leggen en gemakkelijk verhuisbaar. De loose lay PVC stroken uit onze collectie hebben een dikte van 5mm. Daarmee beschikt u over een oersterke vloer welke geschikt is voor alle ruimtes in huis die intensief gebruikt worden, zoals de woonkamer, hal en leefkeuken.

Voorbeelden

 

TFD

Mflor
Flexxfloors
Ambiant
Nuance
Moduleo
Greenfloor